Eğitim-Sen: Polisin saldırısına uğradık

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), kamuoyunun eğitim ve eğitim emekçilerinin sorunlarına dikkatini çekmek amacıyla İstanbul'dan Ankara'ya doğru başlattıkları yürüyüş sırasında, yöneticilerinin polisin saldırısına uğradıklarını açıkladı.

Yayınlanma: 03.06.2009 - 14:11
Abone Ol google-news

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), İstanbul'dan Ankara'ya doğru başlattıkları yürüyüş sırasında yöneticilerinin polisin saldırısına uğradığını açıkladı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, "Yöneticileriz Galatasaray Lisesi önünde saldırıya uğradı. Geçtiğimiz hafta yaşanan baskılar ve göz altılarda takınılan saldırgan tutum yetmemiş olacak ki, demokratik haklarını kullanan arkadaşlarımıza yönelik faşizan uygulamalar artarak sürüyor" denildi.

Açıklamada şunlar da kaydedildi:
"Bugün ülkesinin eğitim ve bilim emekçilerine el kaldıranların, onların demokratik eylemlerini zorbalıkla dağıtmak isteyenlerin yarın neler yapabileceğini aklımıza dahi getirmek istemiyoruz.
Türkiye ve dünya kamuoyunu sendikamız ve konfederasyonumuz üzerindeki baskılara ve saldırılara karşı tepki göstermeye çağırıyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler