Bursa'da kemik parçaları bulundu

Bursa'da bir teleferik istasyonunun ön duvarının altında 20 adet kemik parçası bulundu. Kemikler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yayınlanma: 04.06.2009 - 09:23
Abone Ol google-news

Bursa'daki bir teleferik istasyonunun ön duvarının altında kemik bulundu. 20 parça kemik, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Piremir Mahallesi'ndeki teleferik istasyonu önünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çevre düzenleme işini yürüten taşeron firmada görevli iş makinesi operatörü Resul Güler, kazı sırasında bir kemik parçası buldu.

Güler'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, istasyonun önündeki beton duvarın 10 santimetre altından çıkan kemikle ilgili çalışma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, çevre güvenliği alındıktan sonra yaklaşık 3 metrekarelik alanda yapılan kazıda, 19 parça daha kemik bulundu.

Kemikler, bir insana ait olup olmadığının tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Piremir Mahallesi Muhtarı Faruk Ülker, yaptığı açıklamada, bölgede herhangi bir mezarlık bulunmadığını, kendilerinin de olayın sonucunu merak ettiklerini söyledi.

Ülker, teleferiğin yapıldığı yıllarda bölgede bir kazı çalışması yürütüldüğünü, ancak böyle bir durumla karşılaşıldığını duymadıklarını bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler