Erol Manisalı tahliye edildi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı'nın tahliyesine karar verildi. Cezaevinde tutuklu bulunduğu süre içerinde rahatsızlanan Manisalı bugün ameliyat olmuştu.

Yayınlanma: 04.06.2009 - 13:39
Abone Ol google-news

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı'nın tahliyesine karar verdi.

Manisalı, dün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilerek kanserli kütleleri temizlendi.

Başarılı geçtiği belirtien operasyonda kanserli kütle ile yayılma riski bulunan bölgelerin tamamen temizlendiği belirtildi. Sağlık durumu iyi olduğu ve yoğun bakım servisine alınan Erol Manisalı’nın bugün Cenel Cerrahi Servisi’ndeki odasına alınması bekleniyor. Prof. Dr. Manisalı’nın avukatları da sağlık durumu nedeniyle Manisalı’nın tahliyesi için mahkemeye başvuruda bulundular.

Ergenekon soruşturması kapsamında Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Prof. Dr. Erol Manisalı, meme kanseri teşhisi ile tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün saat 09.30 sıralarında ameliyata alındı.

Dr. Muzaffer Akıncı ve ekibi tarafından yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatta Manisalı’nın sol göğsündeki kanserin koltuk altına dek sıçradığı ve bu bölgelerin tamamı ile risk oluşturan bölgelerin temizlendiği ifade edildi.

Yoğun bakım servisinde kontrol altına alınan Manisalı’nın bugün Haseki Hastanesi’nde Genel Cerrahı 2. Polikliniği B Blok’taki odasına alınmasının planlandığı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler