Atölye sahibi tutuklandı

Antalya'da gaz sıkışması sonucu meydana gelen tüp patlaması ve çıkan yangında üç kişinin ölümüyle ilgili ilgili, tekstil atölyesinin sahibi, tutuklandı.

Yayınlanma: 04.06.2009 - 15:13
Abone Ol google-news

Antalya'da dün sabah Seher Yerebakan İş Hanı'ndaki tekstil atölyesinin yemekhanesinde kullanılan sanayi tüpündeki gazın sıkışmasıyla meydana gelen, 3 kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlama ve yangının ardından olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alınan atölye sahibi Mehmet Mete Duru, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Haki Çeliker'e ifade veren Mehmet Mete Duru, savcı tarafından, ''Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermek'' suçlamasıyla tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, Mehmet Mete Duru'nun tutuklanmasına karar verdi.

Tekstil atölyesinde çalışan Tuğba Arak ve Aziz Demircioğlu ile iş hanına arıza için çağrılan su tesisatçısı Faik Arslan'ın ölümü, kapıcı Mustafa Kınay'ın ise yanarak ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili savcılığın soruşturması devam ediyor.

Geniş kapsamlı soruşturma ve araştırma yürüten Cumhuriyet Savcılığı'nın Akdeniz Üniversitesi'nden üç öğretim görevlisinin hazırlayacağı bilirkişi raporunu da beklediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler