Şehide son veda

Şırnak'ta mayın patlaması sonucu şehit olan jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal için tören düzenlendi. Astsubay Ünsal'ın cenazesi, törenin ardından Ankara'ya gönderildi.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 08:41
Abone Ol google-news

Şırnak'ta terör örgütü mensuplarınca araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal'ın cenazesi, memleketi Kızılcahamam'ın Üçbaş köyünde toprağa verildi.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Ünsal'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi Ankara Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından, Kızılcahamam'ın Üçbaş köyüne getirildi.

Köy meydanında, şehit Ünsal için düzenlenen törene, ailesi yakınları, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanı Korgeneral Osman Eker, Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Kemal Alataş, Jandarma Tuğgeneral Mustafa İhsan Batı ve Ankara İl Jandarma Komutanı Albay Necdet Güngör, Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik, Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile çok sayıda vatandaş ve askerler katıldı.
Törenin ardından şehit Ünsal'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından tören mangası ve yurttaşların omuzlarında köy mezarlığına getirildi. Bu sırada bazı vatandaşlar terör örgütünü lanetledi, tekbir getirdi.

Şehit Ünsal'ın cenazesinin toprağa verilmesi sırasında annesi Meryem Ünsal, oğlunu son kez görmek istedi. Bunun üzerine, görevli askerler vatandaşların da yardımıyla tabutu açarak, annenin son isteğini yerine getirdi. Fenalaşan anne Ünsal'ı, askerler ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

Daha sonra şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Ünsal'ın cenazesi, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Defin işleminden sonra Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanı Korgeneral Osman Eker, 2 çocuk babası şehit Ünsal'ın tabutuna sarılı Türk Bayrağı'nı babası Mehmet Ünsal'a ve eşine teslim etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler