Topuz FB'de

Kayserispor'un, Mehmet Topuz'un transferi için Fenerbahçe ile anlaştığı bildirildi. Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 17:07
Abone Ol google-news

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, halen Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi için iki kulüp yönetiminin anlaştığını belirtti.

Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti.

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.

Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı.

Kayserispor'un takım kaptanı Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yapmış, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu.

Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti. 26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler