Günün en hızlı pilotu McLaren

Formula 1 ING Türkiye Grand Prix'si bugün yapılan iki antrenman turuyla başlarken, günün en hızlı pilotu Vodafone McLaren Mercedes'in Fin pilotu Heikki Kovalainen oldu.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 09:44
Abone Ol google-news

Kovalainen, ikinci antrenman turlarında yaptığı 1.28.841'lik derecesiyle günün en hızlısı olurken, Renault pilotu Fernando Alonso da 1.28.847 ile ikinci sırayı elde etti.         

Williams takımından Nico Rosberg de ilk antrenman turlarında elde ettiği 1.28.952'lik derece ile en hızlı tur zamanına sahip 3. pilot olarak dikkat çekti.         

İki antrenman turu sonunda bu 3 pilotun dışında 1.29'un altına inen sürücü olmadı.
 

Ferrari ve Brawn GP 

İstanbul Park Pisti'ndeki iki antrenman turunda Ferrari ve bu sezonun flaş takımı Brawn GP beklentilerin gerisinde kaldı.

İstanbul Park'taki son 3 yarışı kazanan Ferrari pilotu Felipe Massa, ilk antrenman turlarında 5, ikinci antrenman turlarında ise 11. sırada yer alırken, takım arkadaşı Kimi Raikkonen de 7. ve 15. olabildi.

Brawn GP'nin şampiyona lideri pilotu Jenson Button, ilk antrenman turlarında 11, ikincisinde ise 12. sırada yer alırken, takım arkadaşı Rubens Barrichello da 9 ve 8. sıralarda kendisine yer bulabildi.
 

Sıralama turları yarın 14:00'te

Formula 1'de sıralama turları yarın saat 14.00'te İstanbul Park Pisti'nde yapılacak.

Formula 1 pilotları yarın saat 11.00'de üçüncü antrenman turlarını attıktan sonra, öğleden sonra sıralama turlarına çıkacak.

Sıralama turları TRT'den naklen yayınlanacak.
 

Tribünler boş kaldı

Formula 1 ING Türkiye Grand Prix'sinin ilk gününde İstanbul Park tribünleri boş kaldı.

Seyirciler antrenman turlarına ilgi göstermezken, az sayıda sporsever ilk gün etkinliklerini izledi.

Bu arada bazı tribünlerin de branda ile kapatıldıkları gözlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler