Turkcell'den, Facebook kolaylığı

Türk telekominikasyon şirketlerinden biri olan Turkcell, belirlediği bir e-mail sayesinde abonelerinin cep telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları, videoları popüler site Facebook'a yükleme imkanı sağlayacak. Böylece Turkcell ile Facebook sitesine erişim kolaylaşacak.

Yayınlanma: 23.08.2008 - 14:08
Abone Ol google-news

Turkcell, dünyanın en büyük internet tabanlı sosyal iletişim ağlarından biri olan Facebook'u aboneleriyle buluşturuyor.
Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell abonelerinin istedikleri her an ve her yerde Facebook'a erişebildikleri, arkadaşları ve aileleriyle iletişimi yeni bir boyutta yaşadıkları belirtildi.
Turkcell abonelerinin, cep telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları ve videoları MMS ile [email protected] adresine göndererek kolayca siteye yükleyebildikleri ifade edilen açıklamada, ayrıca, Turkcell abonelerinin artık Facebook'un mobil sitesine girerek arkadaşlarından haberlere, bildirimlere, statü mesajlarına, yeni mesajlara ve duvar ilanlarına ulaşabildikleri kaydedildi.
Açıklamada, Turkcell'in Facebook ile yaptığı işbirliği sayesinde bu popüler sitenin mobilden kullanımının kolaylaştığı vurgulanarak, Turkcell abonelerinin turkcell-im'de ''İnternet'' kategorisinde yer alan Facebook linkine tıklayarak ya da Facebook sitesine doğrudan erişebildikleri duyuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler