Küçük Beyza'nın ardından

Konya'da, 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nu boğarak öldürdükten sonra sobada yakan cinayet zanlısının eşi, evden taşındı.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 17:51
Abone Ol google-news

4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nu öldüren Kezban Uslu'nun yaşadığı eve dün gece gelen 3 genç, evin eşyalarını yakmak istedi. Bu sırada evin üst katında oturan kişiler durumu farkederek polise bildirdiler. Mahalledeki polisler, 3 genci kısa sürede gözaltına aldı.

Gelişmelerin ardından cinayet zanlısının eşi Mustafa Uslu, kiralık olarak kaldığı evden bugün akşam saatlerinde taşındı. Eşyaların taşınması için anlaşılan nakliyeci ve hamalların, küçük çocuğun katil zanlısına ait evin taşınacağını öğrendikten sonra evi taşımaktan vazgeçtikleri bildirildi.

Evin taşınması sırasında çok sayıda çevik kuvvet ekibi çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Katil zanlısı kadının evsahibi Mustafa Kemal Gürbüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Akşam 3 kişi evi yakmaya çalıştı. Güvenlik güçleri hemen olaya müdahale etti. Bu çocuklar olaydan psikolojik olarak etkilendikleri için böyle birşey yapmaya karar vermişler. Şikayetçi olmadım'' dedi.

Konya'da, ekmek almak için çıktığı evine bir daha dönmeyen 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nu boğarak öldürdükten sonra cesedini sobada yaktığı belirtilen Kezban Uslu (23), çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler