BJK ve FB arasında ipler gerildi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, transferi konusunda Fenerbahçe ile çekişmeye girdikleri Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacağı yönünde açıklamada bulundu. Demirören, "O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 19:25
Abone Ol google-news

Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Nakkaştepe'deki Bridge Restoran'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılarak, gecede çarpıcı açıklamalar yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören,  transferi konusunda Fenerbahçe ile çekişmeye girdikleri Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirören,  ''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi.

Demirören, şampiyonluğun ve kupa zaferinin uzun bir yol olduğunu ifade ederek, ''İnişleri çıkışları oldu. Bu iniş çıkışlarda yönetim kurulu bana çok büyük destek verdi. Bizlerle beraber tüm Beşiktaşlılar bizimle sevindi, bizimle üzüldü. Cengiz Zülfikaroğlu gibi güzel dostlarımız var. Ben başkan olduğum sürece beraber yürüyeceğiz'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon