Gazetelerde Bugün

Mahkeme, Deniz Feneri soruşturması kapsamında dün RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Zekeriya Karaman'ın da aralarında olduğu 18 kişinin mal varlıklarına tedbir koydu. Cumhuriyet, Milliyet, Radikal dahil birçok gazete haberi manşetten veriyor... İşte Türkiye'nin önde gelen gazetelerinin manşet haberleri...

Yayınlanma: 06.06.2009 - 06:55
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Malvarlıklarına tedbir konuldu

Akman ve 17 kişi hakkında Almanya’daki yurttaşlardan toplanan 40 milyon Avro’nun 18.5 milyon Avro’sunun Türkiye’ye kuryelerle taşındığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma yeni bir aşamaya ulaştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın istemi üzerine Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla RTÜK Başkanı Akman, Kanal 7’nin sahibi Karaman ve 16 kişinin malvarlığına tedbir konuldu. Kararın alınmasında malvarlıklarını kaçırma girişimleri belirleyici oldu.


HÜRRİYET

Böyle sanık görülmedi


Bir kamu kurumunun mutemedi Yusuf Ç., zimmetten yargılandığı davada beraat etti. Dava Yargıtay'da incelenirken Yusuf Ç., "O suçu işledim. Vicdan azabı çekiyorum, beni cezalandırın" diye dilekçe gönderdi.


MİLLİYET

Varlıklarına tedbir geldi

Aralarında RTÜK Başkanı Zahit Akman ve Kanal 7'nin patronu Zekeriya Karaman'ın da bulunduğu 18 kişinin tüm mal varlığına tedbir konuldu.


RADİKAL

Deniz Feneri'nde 18 kişinin mallarına tedbir


Ankara'da mahkeme, Zahid Akman ve Zekeriya Karaman dahil 18 kişinin şirket hisseleri, taşınmazları ve otomobillerine tedbir kondu.


TERCÜMAN

Deniz Fener'inde birinci dalga


Ankara Sulh Ceza Manhkemesi, Deniz Feneri soruşturması kapsamında RTÜK Başkanı Akman ve Zekeriya Karaman'ın da aralarında olduğu 18 kişinin mal varlıklarına tedbir koydu.


AKŞAM

Bir vampir eksikti

Sapkınlıkta son nokta... Satanistlerden sonra şimdi de içme de kan içme ayinleri düzenleyen 'vampirist'ler türedi. Bu ayinlere katılan gençlerden A.K, AKŞAM'a konuştu...


POSTA

Nihayet

Almanya tarihinin en büyük yolsuzluk davası olan Deniz Feneri e. V ile ilgili Türkiye'deki süreç işlemeye başladı. RTÜK Başkanı Zahit Akman'ın da aralarında olduğu 18 şüphelinin mal varlıklarına tedbir konuldu.


VATAN

Yugoslavya endişesi


Org. İlker Başbuğ, Kürt sorununu çözmek için "Ulusal ve üniter devlet yapımızın çivisi oynatılamaz" dedi ve 'çivisi oynayınca' 7 parçaya bölünen Yugoslavya'ya örnek verdi.


HABER TÜRK

Zahit Akman'ın mallarına tedbir

Deniz Feneri davasında adı geçen ve istifası tartışılan RTÜK Başkanı Akman ile 17 kişinin malvarlıklarına tedbir konuldu.


BİRGÜN

Demokrasi isteğine cop ve biber gazı


Demokrasi ve hak istemiyle Ankara'ya gelen ve bakanlığa yürümek isteyen öğretmenlere, polis tazyikli su ile biber gazı sıktı: copla yaralananlar oldu.


SABAH

Farkında mısınız kapkaç yok oldu


Bir dönem büyük kentlerin kabusu haline gelen kapkaç olaylarında geçen yıl yarı yarıya azalma oldu. Gasp olaylarında da düşüş var.


YENİ ŞAFAK

3 milyar dolarlık reyting şaibesi


Yıllık 3 milyar doları bulan reklam pastasından daha fazla pay alabilmek için bazı programcıların reyting ölçümüne hile karıştırdığı ortaya çıktı. TRT'nin resti ile başlayan reyting kavgasında son sözü adalet söyleyecek.


ZAMAN

İlk gün beş dünya devi yatırım için sıraya girdi


İş dünyasında heyecan uyandıran yeni teşvik paketi yabancı yatırımcıları da harekete geçirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler