G.Saray'dan 4 gollü açılış

Galatasaray Süper Lig'in yeni sezon açılışını 4 golle yaptı. Hakan Balta, Kewell, Lincoln ve Barış'ın golleri G.Saray'a 3 puanı getirdi. Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor'u farklı geçip Steau Bükreş maçı öncesi moral buldu.

Yayınlanma: 26.08.2008 - 13:07
Abone Ol google-news

G.Saray: 4 - Denizli: 1

STAT: Ali Sami Yen

HAKEMLER: M.Kâmil Abitoğlu (6), B.Tuncay Akkın (6), Nihat Mızrak (6)

G.SARAY: Aykut (5), Sabri (5) (dk. 57 Barış 6), Meira (6), Servet (7), Hakan Balta (7), Hasan Şaş (5) (dk. 46 Arda 6), M.Topal (6) (dk. 67 Yaser), Ayhan (5), Kewell (7), Lincoln (7), Nonda (6)

DENİZLİ: Cenk (2), Süleyman (3), Kratochvil (4), Couto (4), Çağlar (5), Fatih Yiğen (5), Douglas (3) (dk. 85 Ali), Tomas (4), Murat (4), İsmail (4) (dk. 50 Güray) (dk. 90 Musa), Roberts (4)

GOLLER: Dk. 35 Kewell, dk. 45 Fatih, dk. 76 Hakan Balta, dk. 84 Barış, 90+4 Lincoln

SARI KART: Güray (Denizli)

KIRMIZI KART: Dk. 47 Murat Karakoç (Denizlispor)

Gala geceleri zordur... Hele de son şampiyon apoletiyle sahaya çıkıyorsanız ilk gösterim ayrı bir anlam ifade eder. Bütün gözler üzerinizde olur. Defolar kendini gösterir, ilk eleştiriler de yapılır. Bu anlamda Ali Sami Yen dün gece özel bir 90 dakikaya ev sahipliği yaptı. Turkcell Süper Ligde 51. sezonun açılış maçında G.Sarayın konuğu Denizlispordu. Perde açılırken taraftarın gözü kadroya dahil olan isimlerdeydi şüphesiz. Harry Kewell, Fernando Meira, De Sanchis, Ferdi Elmas, Yaser Yıldız ve Alparslan Erdem yeni yüzler... Taraftar da heyecanlı. Ancak tribünlerde beklenen hava yok. Lincoln yarattığı ilk tehlikede önce Cenke, sonra da direğe takıldı. Yeşil - Siyahlılarda ise Çağların uzaklardan kaleye gönderdiği top direğe çarptı. Kalan bölümde keyifsiz futbol izleyenleri uyutuyordu ki Hasan Şaş - Kewell yapımı gol sessizliği bozuverdi. Avustralyalı, Süper Kupadaki Kayserispor maçında olduğu gibi yine Hasanın arka direğe gönderdiği topa iyi hareketlendi ve sezonun ilk golünü attı. Ama sevinç uzun sürmedi ve konuk ekip devre biterken Fatihle eşitliği yakaladı.

İkinci yarıya Denizlispor 10 kişi başladı. Murat Karakoç gereksiz yere ikinci sarıyı görüp takımını 1 kişi eksik bırakırken maçın da rengi belli oldu. Hakan Balta ve Barışın golleri G.Saraya 3 puanı getirdi. Lincoln de finalde sahne aldı. Böylece şampiyon bıraktığı yerden başladı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler