Zengin kız, fakir gencin trajikomik hikayesi

Türk sinema ve tiyatrosunun sevilen konusu zengin kız, fakir oğlanın aşkı bu kez Gaf Tiyatro Topluluğu'nun (GAF) sahnesinde hayat buluyor. Amerikan konsolosunun kızı ve şoförü arasında geçen, çıkarlara dayalı aşk hikayesi Julie, sezonun son oyunlarıyla 6-7 Haziran'da GAF'ta...

Yayınlanma: 06.06.2009 - 15:38
Abone Ol google-news

August Strindberg'in ''Matmazel Julie'' oyunundan Serkan Öz tarafından uyarlanan ''Julie'', trajikomik bir aşk hikayesini anlatıyor. Bir yanda Amerikan konsolosunun kızı Julie'nin lüks ve rahat hayatı, diğer yanda bütün günlerini Julie'nin ve babasının hayatlarını kolaylaştırmak için çalışan şoför ve hizmetçinin zorluklarla dolu yaşamı... Bir taraf çok görkemli, diğer taraf ise sönük görünse de hayatlar ortak bir noktada buluşacak. Konsolosun Türk şoförü ülkesinde yaşadığı yetersiz hayat koşulları sebebi ile kaçamak bir aşka tutunacak, evin hanımı Julie ise babasının baskısından bunalarak kendisini bu kaçamak aşkta bulacak. İki hayatın da aslında bir fanusa tıkılı yaşamaktan farkı olmadığının anlaşıldığı yer onlar için beraber bir kaçış noktası olacak.

Serkan Öz'ün yönettiği oyunda Julie'yi Abby Gerdts, şoförü Bora Koçak ve hizmetçiyi de İlksen Ökte canlandırıyor. İngilizce ve Türkçe oynanan bu çok dilli oyunda, her iki dilde de alt yazı mevcut. Sezonun son oyunlarını 6-7 Haziran 20.30'da GAF sahnesinde izleyebilirsiniz.


Gaf Tiyatro Topluluğu

Küresel bir sanat birliği kurmak adına 17 Ağustos 2007'den beri faaliyette olan GAF (Global Art Federation) tiyatro sahnesi, çeşitli tiyatro projeleri ile sahneleri dolduruyor. Üç yıllık süreçte kendilerini tiyatro, performans ve müzikle ilgili projelerle sürekli geliştiren GAF'ın hedefi, İstanbul’daki en büyük tiyatro platformlarından biri olmak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler