Avcılar'da kaza: 5 ölü

İstanbul Avcılar'da trafik kazası meydana geldi. Kazada aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

Yayınlanma: 07.06.2009 - 06:05
Abone Ol google-news

Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi öldü. TEM Otoyolu Yarımburgaz Sapağı'ndaki yol çalışması nedeniyle ters yönde verilen şeritten Başakşehir istikametine gelen Hüsnü Yılmaz'ın kullandığı 34 CNF 61 plakalı kamyon, yanlışlıkla aynı şeride giren Mehmet Ateş yönetimindeki 34 CAU 75 plakalı otomobille çarpıştı.

Kamyonun altında bir süre sürüklenen ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ateş ile eşi Habibe ile isimleri henüz öğrenilemeyen 1'i kız 3 çocuğu otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, araçtakilerin hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

İtfaiye ekiplerinin yürüttükleri çalışmalar sonucu araçtan çıkartılan cesetler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolu her 2 yönünde ulaşıma kapatıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu yol, kaza yapan araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Öte yandan, TEM Otoyolu'ndan Başakşehir istikametine gelen 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında da yaralanan 5 kişi çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler