Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, bugün, "Fakire okul da yok" başlığı ile verdiği haberiyle Eğitim-Sen'in yaptığı araştırmaya dikkat çekiyor. Haberde, Milli Eğitim Bakanlığı'nın engelli, yoksul ya da risk altındaki çocukların eğitim hakları için bir şey yapmadığın konu ediniliyor. İşte bugünkü gazetelerin yurttan ve dünya gündeminden öne çıkardıkları haberler.

Yayınlanma: 07.06.2009 - 06:42
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Fakire okul da yok


Eğitimciler, Milli Eğitim Bakanlığı’nı fırsat eşitliği konusunda ‘sınıfta bıraktı.'‘Eşitsizlik’ bakanlığı Eğitim-İş’in yaptığı araştırma, Milli Eğitim Bakanlığı’nın engelli, yoksul ya da risk altındaki çocukların eğitim hakları için bir şey yapmadığını ortaya koydu.


HÜRRİYET

Madalyamı geri alın


Silopi'de PKK ile girilen çatışmada tek gözünü kaybeden Üsteğmen Serdar Öztürk, Ergenekon'un son dalgasında gözaltına alınınca Devlet Övünç Madalyası'nı iade etmeye karar verdi.
 

MİLLİYET

Yüzüne karşı söyledi


Obama "Türkiye'nin AB üyeliği önemli" dedi, Sarkozy "Uygulamada farklı düşünüyorum" yanıtını verdi.



RADİKAL

Akman'a son darbe


Bakan Bülent Arınç, RTÜK Başkanı Zahid Akman için yine ağır konuştu: Görevden almaya yetkim yok. Bir an önce kendisine yakışanı yapmalı.

 

AKŞAM

5 milyon Euroluk köle


Mehmet Topuz'un arapsaçına dönen transferi, futbol piyasasında tartışma başlattı: Milyon dolarlık sözleşmeler, futbolcuları köleleştiriyor mu? Transfer de son söz kimin olmalı?


POSTA

Mayo devini dadı soydu


Kom Mayoları'nın sahibi 83 yaşındaki Hasan Cansız ile kendisinden 41 yaş küçük eşi Ayşenur Cansız'ın 8 aylık bebeklerine bakması için tuttukları Azerbeycanlı dadı evi soydu. Evdeki takı ve paraları parça parça alıp götüren dadıyı, Ayşenur Cansız şüphelenip yatak odasına yerleştirdiği gizli kamera ile yakalattı.


VATAN

O çıplak adam başbakan çıktı


Berlusconi'nin villasında çekilen fotoğraflar, Avrupa'yı sarsıyor. İspanyol basının yayınladığı fotoğraflardaki çıplak kişinin, Çek Başbakan Topalanek olduğu Çek basının dikkatiyle ortaya çıktı.



HABERTÜRK

Türkiye kavgası


Obama, Sarkozy'nin Paris'te eşli akşam yemeği teklifine reddetti. "Türkiye'nin AB üyeliği" yüzünden buluşamadılar haberleri çıktı.


BİRGÜN

İşte bu da AKP'nin kendi 'güzelliği'!


Sivas'ta elektronik mühendisi Hayrettin Bulut'a, iş bulma umuduyla başvurduğu İŞKUR'dan 'Cilt bakaımı ve güzellik eleman kursu'na katılması için bir davet yazısı gönderildi.


SABAH

'Bu fırsatı sakın kaçırmayın'


PKK ve Kürt sorununda uzman ABD'li gazeteci MArcus: Türkiye bir 10 yıl daha bekleyecek mi?
 

TERCÜMAN

1592 çocuk kimlerin elinde?

Ocak 2008'den buyana haber alınamayan çocukların akibeti bilinmiyor. Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'nün elindeki son kayıt ise 2007 yılına ait.

 

YENİ ŞAFAK

Çözüme direnen sandıktan çıkamaz


İç ve dış konjonktürün, Kürt sorununun çözümü için ideal bir fırsat sunduğunu belirten eski MİT'çi Öneş, "Herkese görev düşüyor, direnen sandığa gömülür" dedi.


ZAMAN

Medeniyetler arası barışa Türkçe köprü kurdular


7.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'ye 115 ülkeden gelen 700 öğrenci, muhteşem bir ödül töreniyle uğurlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler