Havalar ısınmaya devam ediyor

Hava sıcaklığı, Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle, kuzey ve kuzeydoğu, Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Yayınlanma: 08.06.2009 - 07:48
Abone Ol google-news

Türkiye'nin büyük bir bölümünde hava açık olurken, Doğu Anadolu bölgesinin bir bölümünde yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı ise, Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle, kuzey ve kuzeydoğu, Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı (Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ) parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyı kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Batı, Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Artvin, Gümüşhane, Bayburt) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Muş, Bingöl, Bitlis, Şırnak) ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır ve Siirt çevreleri kısa süreli aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler