C&G 164 şubesini kapatıyor

İngiltere'nin en büyük bankalarından biri olan Lloyds'un yönetimi altındaki Cheltenham & Gloucester (C&G) adlı bankanın 164 şubesini kapatma kararı aldığı açıklandı. Bankanın kapatılmasının sonucunda 1,500 banka çalışanının işsiz kalmasının beklendiği bildirildi.

Yayınlanma: 09.06.2009 - 09:14
Abone Ol google-news

Küresel ekononik kriz İngiltere'nin en büyük bankalarından birini teğet geçmedi. İngiltere'de Lloyds yönetimi altındaki Cheltenham & Gloucester (C&G) adlı bankanın 164 şubesini kapatma kararı aldığı açıklandı. BBC Banka'nın ismi altında tutsat kredisi ve tasarruf hesaplarının ise sürdürüleceğini bildirdi.

Lloyds yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, banka olarak önemli değişiklikler konusunda öncelikle banka personelinin bilgilendirilmesi kuralına titizlikle uyulacağı belirtildi.

Lloyds sözcüsü sadece C&G'nin önemli bir marka olduğunu ve öyle kalmasının kendileri için önem taşıdığını söylemekle yetindi.

C&G'nin 3 bin çalışanının işlerine Lloyds'un Halifax Bank of Scotland ile birleşmesi sırasında zaten son verildiğine dikkat çekilirken, banka çalışanlarının bağlı olduğu sendika da, Lloyds yönetimine bir an önce yeniden yapılanma programını açıklaması çağrısında bulundu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler