Tuncay Avrupa'dan vazgeçemiyor

İngiltere'de futbol hayatını sürdüren milli futbolcu Tuncay Şanlı, takımı Middlesbrough'un bonservis bedelini açıklamasını beklediğini söyledi.

Yayınlanma: 10.06.2009 - 07:34
Abone Ol google-news

İngiltere'de 2 sezonu geride bıraktığını ifade eden Tuncay Şanlı, takımı Middlesbrough'tan ayrılacağını dile getirdi. İngiltere'de ilk sezonunda zorlanmasına karşın bu sezon başarılı bir performans sergilediğini belirten Şanlı, şöyle konuştu:
''Futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum. Kendi takımımda değil, ama burada futbol oynayacağım. Buradaki futbolumla başarılı olup olmadığım isteyen takımlardan belli olmaktadır. Birçok takım ile temas halindeyim. Ancak takımların transferle ilgili olarak Middlesbrough'un bonservis bedelimi açıklamasını bekliyorlar. Miktar açıklanmadığı için resmi teklif yapılmıyor.''

İngiltere'nin dışında da alternatif ülkelerin bulunduğunu dile getiren milli futbolcu, ''İngiltere olmazsa Almanya veya İspanya olabilir. Görüştüğümüz ve beni kadrosunda görmek isteyen takımlar var, ancak ben 2-3 yıl daha İngiltere'de oynamak istiyorum. Burada Tugay Kerimoğlu gibi olmak isterim. İngiltere'de çok güzel bir iz bıraktı'' diye konuştu.


"Ben Fenerbahçeliyim"

Fenerbahçe'nin kendisine sıcak baktığını belirten Şanlı, ''Şimdilik Türkiye'ye dönmek istemiyorum. İngiltere'de oynamaktan keyif alıyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Türkiye'ye dönersem Fenerbahçe'de oynarım. Transferimde önceliğim hangi kulüpte oynayacağımdır. Para ikinci planda kalıyor'' dedi.

İngiltere'deki futbol anlayışının daha farklı olduğunu anlatan Tuncay Şanlı, sözlerini şöyle tamamladı: ''Burada futbol mücadeleye dayanıyor. Kadro yapılırken bile 16 kişiyle oluşturuluyor. Türkiye'de her şey daha özel. Futbolcunun karşılanması ve sunulan imkanlar farklı. Ama İngiltere'de her şey eşit. Futbolcu malzemesini bile kendisi alıyor.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler