ÖSS'ye girecekler rahat uyuyacak

Çankaya Belediyesi bünyesinde, 14 Haziran Pazar günü yapılacak üniversiteye giriş öğrenci seçme sınavı için özel bir tim oluşturuldu. Bu tim Cumartesi gecesi etkin bir şekilde görev yapacak ve Çankaya ilçesi sınırları içinde gece gürültü olmaması ve ertesi gün sınava girecek adayların rahat bir uyku uyuması için uğraşacak.

Yayınlanma: 10.06.2009 - 07:49
Abone Ol google-news

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Gençlerimizin önlerine koydukları üniversite hedefi için yıllardır çalıştıklarını düşünürsek onların uykularını bölmemek ve sınavda dikkatlerini dağıtmamak için bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Yoğun bir çalışma sürecinin sonunda girilen birkaç saatlik sınavın iyi geçmesi ve harcanan büyük emeğin ve zamanın kaybolmaması için herkesten duyarlık bekliyoruz" dedi.

Tanık, "Cumartesi gecesi ekiplerimiz sabaha kadar görev yapacak ve gürültüyle mücadele edecek. Aynı çalışmayı sınav esnasında da sürdüreceğiz. Sınavın yapıldığı okulların çevresinde inşaat faaliyetlerin sürmesine ve müzik yayınlarının yapılmasına kesinlikle izin verilmeyecektir" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon