Turizmde 2008'in en iyileri

Turizmhaberleri.com önderliğinde Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin desteğiyle bu yıl ilki gerçekleştirilen "Turizmde 2008" yılının en iyileri törenle ödüllerini aldı.

Yayınlanma: 10.06.2009 - 08:22
Abone Ol google-news

Turizmhaberleri.com ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Limak Antalya Lara Otelde düzenlenen ''Turizmde 2008 yılının en iyileri''  töreni çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tekkanat, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel, Öger Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger ve turizmciler katıldı.

Turizmhaberleri.com ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından 40 ülkede 16 kişiyle yapılan ankette, Türkiye'de 3 bin aday değerlendirildi ve 2008 yılının turizmde en iyileri belirlendi.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, en iyi turizm bürokratı olurken, diğer kategorilerde ödüle değer görülen kurum ve kuruluşlar şöyle:

En İyi Havayolu Kategorisi: THY,

En İyi Yerel Yönetici: Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel,

En İyi Turizm Gazetecisi: Turizmdebusabah.com'dan Eda Özsoy,

En İyi Turizm Tesisi: Ottoman House,

En Başarılı Turizm Akademisyeni: Nevşehir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Salih Kuşluvan

En İyi Seyahat Acentesi: Öger Tur,

En İyi Turizm Destekçisi: Oti Şirketler Topluluğu,

En İyi Televizyon Programcısı: Nuray Yılmaz

En İyi Turizm Rehberi: Öger Tur Türkiye Genel Müdürü Recep Yavuz

Jüri özel ödülleri ise Pamfilya Turizm'in Sahibi Yaşar Sobutay ve 20. yılını kutlayan Sun Express Havayolları'na verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler