"Rahşan Hanım'ın partimizde yeri vardır"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ''Kurucu genel başkanı kimse atamaz. Rahşan Hanım'ın partimizde hâlâ yeri vardır'' dedi.

Yayınlanma: 10.06.2009 - 10:20
Abone Ol google-news

Bir gazetecinin, ''Rahşan Ecevit'in yeni parti hazırlığı içinde olduğuna ilişkin haberler çıkıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine DSP Genel Başkanı Masum Türker, ''Rahşan Hanım kuşatılmış durumda şu anda. Doğrudan iletişim kurabilecek durumda değiliz. Çıkan haberleri kendisinin yazıp yazmadığı konusunda şüphelerim var'' diye konuştu.

Türker, bir başka soru üzerine herkes gibi Rahşan Ecevit'in de yeni bir parti kurabileceğini belirterek, ''Böyle bir düşüncesi varsa bir şey diyemem'' dedi.

Rahşan Ecevit ile görüşüp görüşemediğine ilişkin soruyu yanıtlarken de Türker, daha önce Rahşan Ecevit ile irtibat kuran kişilerin partiden istifa ettiklerini, şu anda randevu almak için kiminle görüşüleceğinin belli olmadığını kaydetti.

Türker, istifa etmesine rağmen Rahşan Ecevit'in partinin internet sayfasındaki resminin bile durduğuna işaret ederek, ''Kurucu genel başkanı kimse atamaz. Rahşan Hanımın partimizde hâlâ yeri vardır'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler