"Sözleşmeyi tamamlamak istiyorum"

Fenerbahçe'li Alex, ''Fenerbahçe ile sözleşmemi tamamlamak istiyorum, daha sonra kariyerimi Coritiba'da sona erdirmek niyetindeyim'' dedi.

Yayınlanma: 10.06.2009 - 19:04
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alexsandro de Souza (Alex), tatilini geçirdiği Brezilya'da basına yaptığı açıklamada, ''Türkiye'de çok saygı gösterilen biriyim. Ronaldo veya başka bir futbolcunun Brezilya'ya geri dönmüş olması duruma bağlı olan, kişisel bir şey. Aile ile analiz edilmesi gereken bir şey. Ama ben sözleşmemi tamamlamak istiyorum ve sona erdiğinde 33 yaşında olacağım. O zaman bakarım'' diye konuştu.

Uzun yıllar Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynadıktan sonra Brezilya'ya dönerek Corinthians takımında forma giyen ünlü futbolcu Ronaldo gibi bir dönüş yapmayı düşünmediğini kaydeden Alex, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu vurguladı.

Brezilya'nın ''Globoesporte'' gazetesinde yer alan haberde Alex, Brezilya'ya geri dönmesi halinde sadece Coritiba, Palmieras veya Cruzeiro'da forma giyebileceğini belirterek, Fenerbahçe'deki 2 yıllık sözleşmesinin dolmasının ardından niyetinin Coritiba'da futbol kariyerini sona erdirmek olduğunu ifade etti. Alex ayrıca, 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda olmayı düşünmediğini de söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler