Berlusconi'nin eşi konuştu: Şerefim lekeleniyor

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin eşi Veronica Lario, 19 yıllık evliliğini bitirmek niyetinde olduğunu açıkladığı Mayıs ayından beri kendisine yönelik eleştiriler yüzünden ''şerefinin lekelendiğini'' söyledi.

Yayınlanma: 11.06.2009 - 10:09
Abone Ol google-news

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin eşi Veronica Lario, Corriere della Sera gazetesine gönderdiği yazılı açıklamada, ''Medyatik tepkiler vermeyip sessiz kaldığım son haftalar boyunca şahsım, saygınlığım ve evlilik hikayem lekelenmektedir'' ifadesini kullandı.

Kendisiyle eşi arasındaki ilişkinin gerçek yüzüne değinilmemiş olmasından ya da kendisinin neden basın yoluyla eşiyle iletişim kurma gereği duyduğuna bakılmamasından yakınan Berlusconi'nin eşi, açıklamasını, ''Kesin olan bir şey varsa, o da onu her zaman sevdiğim ve yaşamını evliliğim ve ailem doğrultusunda şekillendirmiş olmamdır'' sözleriyle sonlandırdı.

Bu son cümlenin, kendisini ağır biçimde eleştiren İtalyan sağına yönelik bir yanıt niteliği taşıdığı sanılıyor. İtalyan sağı, Veronica Lario'yu bir güvenlik servisi sorumlusuyla macera yaşamakla suçlamıştı.

Veronica Lario (52), eşinin sahibi olduğu medya grubuna ait basın kuruluşlarında da ağır eleştirilere maruz kalmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler