Başkent sinemalarında bu hafta

Sıcak günleri sinemada geçirmek isteyen Ankaralıları bu hafta sinemalarda 3 yabancı film bekliyor.

Yayınlanma: 11.06.2009 - 10:27
Abone Ol google-news

Başkentli sinemaseverleri bu hafta sinema salonlarında 3 yeni yabancı yapım bekliyor.
Romantik komedi türünde ''Adamım Benim'' vizyona giriyor. ''Polly Gelince'' filminin yazarı ve ''Zor Baba'', ''Zor Baba ve Dünür'' ve ''Zırtapoz'' filmlerinin ortak yazarlarından olan John Hamburg'un filmi ''Adamım Benim'', Amerika Box Office'te vizyona girdiği ilk hafta ikinci sırada yerini aldı. Yönetmenliğini de Hamburg'un yaptığı filmde Paul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns, Greg Levine, Jaime Pressly, Jon Favreau ve Jason Segel başrolleri paylaşıyor.

Filmin konusu kısaca şöyle:
''Başarılı bir emlak komisyoncusu olan Peter Klaven hayallerinin kadını Zooe'le nişanlıdır. Yakında evleneceklerdir, fakat Peter farkeder ki çevresinde sağdıcı olabilecek bir yakın arkadaşı yoktur. Erkeklerle yapılan bir hayli garip buluşmalardan sonra Peter ''sağdıcım'' diyebileceği, kendisinin tamamen zıttı olan sevimli, karizmatik Sydney Fife ile tanışır. Fakat kısa sürede gelişen dostluk ilişkileri nişanlısıyla arasını bozar, ya nişanlısını seçmelidir ya da yeni arkadaşını...''

''Hain'' haftanın yeni gerilim filmi... ''The Day After Tomorrow''un senaristlerinden biri olan Jeffrey Nachmanoff'un yönetmenliğini yaptığı film, Don Cheadle ile Guy Pearce'ı buluşturuyor. İkiliye, Jeff Daniels ve Neal McDonough eşlik ediyor.

Gerçekliklerin de sorgulandığı filmin konusu şöyle:
''FBI ajanı Roy Clayton yeni bir araştırma davasına bakarken tehlikeli bir komplo teorisi ile karşılaşır. Bunun ardından araştırmalarını kuvvetlendiren Clayton, olayın arkasında eski Amerikan Özel Operasyon biriminin başı olan Samir Horn'un olduğundan şüphelenir.''

Haftanın korku filmi ise ''Lanetli Ev''. Yönetmen Peter Cornwell'in filminde Virginia Madsen, Kyle Gallner, Elias Koteas, Amanda Crew, Martin Donovan, Sophi Knight ve Ty Wood rol alıyor.

Gerçek bir hikayeden yola çıkıldığı belirtilen filmde, Amerika'nın Connecticut eyaletinde bir ailenin başına gelen gerçek ötesi olaylar anlatılıyor. Filmde olaylar şöyle gelişiyor:
''Campbell ailesi, kanser olan oğullarının tedavi gördüğü kliniğin yakınlarında bir eve taşınırlar. Fakat bu güzel evde, açıklanamayan doğaüstü güçlerin saldırısına uğrarlar.''

Başkentte hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle:

Armada: ''Adamım Benim'', ''Hain'', ''Lanetli Ev'', ''Terminatör: Kurtuluş'', ''Melekler ve Şeytanlar'', ''Müzede Bir Gece-2'', ''Darbe'', ''Davetsiz'', ''Alacakaranlık'', ''Arkadaşımın Aşkı'', ''İşkence Odası''.

Metropol: ''Alacakaranlık'', ''Hain'', ''Lanetli Ev'', ''Terminatör: Kurtuluş'', ''Melekler ve Şeytanlar'', ''Darbe'', ''İşkence Odası'', ''Davetsiz''.

Optimum:  ''İşkence Odası'', ''Melekler ve Şeytanlar'', ''Tetikçi 2: Yüksek Gerilim'', ''Kehanet'', ''Kıymık'', ''Usta'', ''Recep İvedik 2'', ''Müzede Bir Gece'', ''Arkadaşımın Aşkı''.

Bahçeli büyülü fener: ''Terminatör: Kurtuluş'', ''Körlük'', ''Melekler ve Şeytanlar'', ''Hain'', ''Körlük'', ''Yaz Şenliği'', ''Davetsiz'', ''Karolin ve Gizli Dünya'', ''Adamım Benim'', ''Lanetli Ev'', ''Davetsiz'', ''Darbe'', ''Milk''.

Kızılay büyülü fener: ''Yaz Şenliği'', ''Terminatör: Kurtuluş'', ''Melekler ve Şeytanlar'', ''Lanetli Ev'', ''Milk'' ve ''Sokakların Kralı Romeo''.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler