Yozgat'ta kenenin ısırdığı kadın öldü

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde,evinin bahçesinde çalışırken kenenin ısırdığı 8 çocuk annesi 57 yaşındaki kadın, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı şüphesiyle kaldırıldığı Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 11.06.2009 - 17:08
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre, G.T. (57), bahçesinde çalışırken kendisini ısıran keneyi 6 gün sonra fark ederek Saraykent Devlet Hastanesine başvurdu.

Yapılan ilk tetkik sonrasında önce Sorgun, daha sonra da Yozgat Devlet Hastanesi'ne sevk edilen G.T., 7 gün önce KKKA Hastalığı şüphesiyle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada, 6 gündür tedavi gören kadın, kurtarılamadı. G.T'nin cenazesi Ankara'dan Yozgat'ın Saraykent ilçesine getirilerek, toprağa verildi. Cenaze ilçeye gelmeden önce güvenlik önlemleri alındı. Özel giysili görevliler dışında kimse cenazeye yaklaştırılmadı. Cenaze, açılan derin bir mezar içine gömüldükten sonra üzerine kireç döküldü.

Ölen kadın için mezarlık dışında kılınan cenaze namazına Kaymakam Cumhur Duran ve Belediye Başkanı İdris Ögel de katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler