"Bu gece sevinçliyiz"

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği geceyle, çift kupa şampiyonluğunu kutladı. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, "Bu gece sevinçliyiz, çünkü şampiyonluğu kutluyoruz. Bu şampiyonlukların devamını diliyorum. Beni davet etme nezaketi gösteren Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'ne de teşekkür ediyorum'' dedi.

Yayınlanma: 11.06.2009 - 19:32
Abone Ol google-news

Ankara Sheraton Oteli'nde düzenlenen geceye, spor, iş ve politika dünyasından tanınmış pek çok isim katılırken, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, salona girerken, coşkulu bir alkışla karşılandı.

Futbolculardan İbrahim Üzülmez'in katıldığı gecede, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski TBMM Başkanvekili Uluç Gürkan, Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten ve MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı da yer aldı.

Süleyman Seba, gecede yaptığı konuşmada, bu gece hem üzüntü hem sevinci birlikte yaşadıklarını belirterek, ''Bu gece hem üzüntüyü, hem de sevinci birlikte yaşıyoruz. Üzüntümüz, yöneticimiz emekli tümgeneral Recai Uğurluoğlu'nu kaybetmiş bulunmaktayız. Merhumun ailesine Allah'tan rahmet diliyorum. Sevinçliyiz, çünkü şampiyonluğu kutluyoruz. Bu şampiyonlukların devamını diliyorum. Beni davet etme nezaketi gösteren Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'ne de teşekkür ediyorum'' dedi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı da güzel bir gece olduğunu ifade ederek, ''Böyle bir geceyi özlemiştik. Bunu başaran tüm sporculara, yönetim kuruluna ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz. 5-6 sene arayla kazanılan şampiyonluk olağandır. Önemli olan süreklilik arzetmesidir. Bundan sonra lig şampiyonluğu taraftarı tatmin etmiyor. Avrupa'da şampiyon olmak gerekiyor'' diye konuştu.

Bu arada yarın aynı otelde yapılacak Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu öncesi otelde bulunan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile yönetim kurulu üyeleri ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de Süleyman Seba'yı otelin girişinde karşıladılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler