A3 kendi kendine park ediyor

Audi'nin makyajlanan modelinde yer alan park asistanı oldukça dikkat çekici bir özellik olarak öne çıkıyor. İlk olarak 1996 yılında satışa sunulan ve 2003 yılında yenilenerek ikinci nesliyle küresel pazarlara çok daha başarılı bir giriş yapan Audi A3 model ailesinin makyajlı sürümleri, Türkiye'de de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 25.08.2008 - 09:41
Abone Ol google-news

Audi Park Asistanı sayesinde yenilenen Audi A3 ailesi, artık kendi kendine de park edebiliyor.

3 kapılı hatchback karoserli Audi A3 modeli 24 bin 659 Avro’dan; 5 kapılı Audi A3 Sportback modeli ise 25 bin 824 Avro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Tasarımdaki değişikliklerin etkisiyle Audi A3’ün boyu 25 mm uzarken, Audi A3 Sportback’in boyunun ise 6 mm uzadığı görülüyor. 4 çeşit yeni renk seçeneğinin eklendiği makyajlı Audi A3 müşterileri, böylece 15 farklı gövde rengi seçeneğinden birini artık tercih edebiliyorlar.

Dış tasarımdaki belirgin yeniliklerin yanı sıra kabin içinde yeni gösterge tablosu, havalandırma delikleri ile ses/müzik sistemi kumandaları gibi etkili noktalarda değişiklik yapmayı uygun bulan Audi tasarımcılarının, farklı donanım tiplerinde sunulan koltuk, koltuk kaplama ve kokpit süslemeleriyle kabin içini daha da zenginleştirdikleri görülüyor.

Audi A3 ve Audi A3 Sportback modellerinin 1.6 litre, 1.4 litre TFSI ve 1.8 litre TFSI motor seçeneklerinde yeni nesil 7 ileri S tronic şanzıman seçeneği sunulurken 2.0 litrelik TFSI ve TDI motor seçeneklerinde ise 6 ileri vitesli S tronic opsiyonuna da yer veriliyor. Makyajlı Audi A3 model ailesinin 1.8 TFSI ve 2.0 TFSI benzinli motor seçenekleriyle birlikte 140 ve 170 beygirlik 2.0 litre TDI turbo dizel motor seçeneklerine sahip versiyonlarında sürüş dinamizmi konusunda performans çıtasını belirleyen quattro dört tekerlekten çekiş sistemi de isteğe bağlı donanımlar kapsamında sunuluyor.

Attraction, Ambiente ve Ambition adı verilen 3 ayrı donanım paketiyle satışa sunulan Audi A3 ve Audi A3 Sportback’te ABS, EBD, ESP, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, servo direksiyon, çift bölgeli otomatik klima, CD çalarlı müzik sistemi ve LED sinyalli, ısıtmalı yan aynalar en temel donanım sürümünde standart olarak sunuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler