CHP'li Tanyar'ın eşi tutuklandı

Bolu CHP İl Genel Meclisi Üyesi Fahrettin Tanyar'ın dün evinde bıçaklanarak öldürülmesinin ardından ifadesi alınan eşi Serap Tanyar, cinayete iştirak suçlamasıyla tutuklandı. Olayla ilgili kimliği belirlenen bir kişinin de yakalanması için polis, çalışmasını sürdürüyor.

Yayınlanma: 26.08.2008 - 08:07
Abone Ol google-news

Bolu CHP İl Genel Meclisi Üyesi Fahrettin Tanyar'ın dün evinde bıçaklanarak öldürülmesinin ardından ifadesi alınan eşi Serap Tanyar, cinayete iştirak suçlamasıyla tutuklandı. Serap Tanyar, Bolu Kapalı ve Yarı Açık Cezaevine gönderilirken, olayla ilgili kimliği belirlenen bir kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Serap Tanyar, olayın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Fahrettin Tanyar'ın öldürüldüğü sırada duşta olduğunu söylemişti. 

Tanyar'ın yakınlarınca eve giren kişi ya da kişilerce çalındığı iddia edilen iki adet av tüfeği de  evin yaklaşık 100 metre ilerisindeki Anıt Park'ta bulundu.

Öte yandan, Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilen Fahrettin Tanyar'ın cenazesi, öğle saatlerinde öldürüldüğü evinin önüne getirilerek dost ve akrabalarından helallik alındı. Yakınları, cenazenin başında sinir krizi geçirdi. Daha sonra cenaze, Bolu Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından Bolu Şehitler mezarlığında toprağa verildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler