Trafik canavarı yine can aldı

İzmir'de yolcu otobüsünün kamyona çarparak devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Öte yandan Cide'de meydana gelen trafik kazasında da 3 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 23.06.2009 - 06:01
Abone Ol google-news

İzmir'in Torbalı ilçesi yakınında yolcu otobüsünün, önündeki kamyona çarparak şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fethiye'den İzmir'e gelen Sedat Atar yönetimindeki 35 H 8337 plakalı yolcu otobüsü, Aydın-İzmir otobanı Sağlık Köyü mevkisinde Aydemir Yeşilyurt'un kullandığı 35 T 1433 plakalı buğday yüklü kamyona arkadan çarptı. Daha sonra otobüs şarampole, buğday yüklü kamyon da yola devrildi.

Kazada yaşamını yitiren otobüs şoförü Sedat Atar, otobüs görevlisi Suat Ünver ile yolculardan Emine Gebeş'in ardından, üzerlerinden kimlik çıkmayan 2 cesedin de kimlikleri tespit edildi. Söz konusu cesetlerin otobüs yolcularından Saniye Güçlü ve Elena Sümeyan'a ait olduğu belirlendi.

Yaralıların kamyon şoförü Aydemir Yeşilyurt ile otobüs yolcuları Yaşar Şahin, Mustafa Yalçın (71), Serkan Serdal (31), Mehmet Gültepe (56), Güllü Şimşek (42), Barış Şimşek (13), Mustafa Kurioğlu (28), Coşkun Kurioğlu (60), Esma Karacabey (43), Güllüye Dursun (43), Ayla Akgün (24), Meryem Kaçan (42), Hasan Kaçan (46) Sebehattin Ülger (46), Hayrünnisa Ülger (18), Servet Yalçın (57) ve Hatice Yurdugüzel (53) olduğu belirlendi.

Yaralılar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bornova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Cide'de trafik kazası: 3 ölü

Öte yandan Kastamonu'nun Cide ilçesindeki trafik kazasında da 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ahmet Ofluoğlu idaresindeki 34 AKA 34 plakalı otomobil Cide-İnebolu yolunun Fener mevkisinde yaklaşık 300 metre derinliğinde uçuruma yuvarlandı.

Kazada, otomobildeki Kaan ve Canan Ofluoğlu ile Bülent Çebi olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet Ofluoğlu ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler