16. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu başladı

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu'na CHP Yerel Yönetim Komisyonu'ndan bazı üyeler de katıldı. Komisyon üyeleri, sempozyumda sanatçıların yaptığı ahşap heykelleri inceledi.

Yayınlanma: 23.06.2009 - 12:44
Abone Ol google-news

CHP Yerel Yönetim Komisyonu'nun bazı üyeleri, Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen, ''16. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu''na katıldı.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı makamında ziyaret eden CHP MYK Üyesi Fevzi Topuz başkanlığındaki komisyon üyeleri, daha sonra Tanık ile Sakarya Caddesi'ne geçerek, sempozyum çerçevesinde sanatçıların yaptığı ahşap heykelleri inceledi. Topuz, burada yaptığı konuşmada, ''sempozyumun Çankaya Belediyesine yakışan bir etkinlik olduğunu'' belirterek, Tanık'ı kutladı.

 

Heykeller Sakarya Caddesi'nde sergilenecek

Tanık da sempozyuma gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, sempozyumu Sakarya Caddesi'ndeki yaşam kalitesini yükseltmek için yaptıklarını, Çankayalıların gösterdiği ilgiden ileride bu tür sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapmak konusunda cesaret aldıklarını kaydetti. Tanık, sempozyumda yapılan heykelleri Sakarya Caddesi'nde sergileyeceklerini, tüm Ankaralıları Sakarya Caddesi'ndeki açık hava sergisine beklediklerini söyledi.

Öte yandan, Çankaya Belediyesi tarafından belediye toplantı salonunda, kalp ve damar sağlığı konusunda düzenlenen konferansta Çankayalılara sağlıklı yaşamın incelikleri, kalp ve damar hastalıklarına karşı alınabilecek bireysel önlemler anlatıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler