Lütfi bayrağı devraldı

Türk bilardocu Lütfi Çenet, dünya bilardo şampiyonlarının adına isteka üreten Adam Firması ile sözleşme imzaladı. Lütfi Çenet adına imzalı ve Japonya'da özel olarak elde üretilen istekalar, Ocak 2009'da tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de olacak. Adam firması, daha önce de Semih Saygıner, Dany Sanchez gibi dünya şampiyonları adına imzalı istekalar üretmişti.

Yayınlanma: 26.08.2008 - 14:04
Abone Ol google-news

Lütfi Çenet'in, son yıllarda gösterdiği başarılarla uluslararası alanda dikkat çekmesi üzerine bu kararı aldıklarını belirten firma yetkilileri, ''Lütfi Çenet, yeni yetenek ve umut vaat eden başarılı bir sporcu. Semih Saygıner'in devrettiği Adam bayrağını, artık Lütfi Çenet'in taşıyacağına inanıyoruz'' dedi.

Semih Saygıner'den sonra firmanın kendisini seçmesinin, büyük bir motivasyon olduğunu ifade eden Lütfi Çenet ise ''Türk sporcular dünyada bilardo dalında en başarılı sporcular. Semih Saygıner'den sonra firmanın beni seçmesi, büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Devraldığım bayrağı, ülkemi temsil etmek adına gururla taşıyacağım. Bugüne kadar elde ettiğim başarıları, Adam firmasının verdiği destekle daha da ileri götüreceğime inanıyorum'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler