R.E.M geliyor

Politik şarkı sözleriyle dikkat çeken, 'Loosing My Religion' ile ün kazanıp listelerin başını çeken 30 yıllık alternatif rock grubu R.E.M, Ekim'de sevenleriyle buluşacak. ''R.E.M'', sivil toplum kuruluşları ile ''S.O.S İstanbul'' çağrısı yapacak.

Yayınlanma: 27.08.2008 - 07:08
Abone Ol google-news

 Alternatif rock grubu ''R.E.M'', son albümleri ''Accelerate''nin Avrupa turnesi kapsamında 4 Ekimde Kuruçeşme Arena'da sevenleriyle buluşacak.
İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nca düzenlenen organizasyonda, ''R.E.M'', sivil toplum kuruluşları ile ''S.O.S İstanbul'' çağrısı yapacak.
Politik şarkı sözleriyle de dikkati çeken  ''R.E.M'' ile İngiltere'den Spiritualized, Mor ve Ötesi ile Ayyuka da sahne alacak.
Konserin 80 YTL olan biletleri, İKSV binasından pazar günleri hariç 10.00-17.30 saatleri arasında ve Biletix satış kanallarından alınabilecek.

Neredeyse otuz yıllık grup, 80'ler boyu sürdürdüğü müzik yaşamının zirvesine 90'larda ulaşmış, 1991'de 'Loosing My Religion'la büyük ün kazanıp listelerin tepesine oturmuştu. Sonraki yıllarda 'Everybody Hurts', 'Man On The Moon' gibi hit şarkılar yapan, yeni albümleriyle de listelere giren grup her zaman gündemde kalmayı başardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler