Yurttan kısa kısa

Manisa'da yıldırım isabet eden bir kişi yaşamını kaybederken, Bursa'da da bir kadın kavga eden iki kişiden birinin tabancasından çıkan mermiyle ayağından yaralandı. İşte yurtta bugün meydana gelen olaylar...

Yayınlanma: 29.06.2009 - 09:01
Abone Ol google-news

 

Eşinden 2 aydır haber alamıyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, evli ve 2 çocuk annesi kadından 2 aydır haber alınamıyor.
Mustafa Özkaya (28), yaptığı açıklamada, eşi Meryem Özkaya (25) ile 8 yıl önce severek evlendiğini ve 2 çocukları olduğunu söyledi. Eşiyle sorunu bulunmadığını ifade eden Özkaya, ''Bir fabrikada işçi olarak çalışıyordum. 27 Nisan'da mesai sonrası geldiğim Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki evimde çocuklarımı yalnız buldum. Çocuklar annelerinin gittiğini söyledi. Hemen durumu karakola ve savcılığa bildirdim'' dedi. Özkaya, eşinin hayatından endişe ettiğini belirtti.

 

Mermi ayağına isabet eden kadın yaralandı

Bursa'da bir kadın, iş yerine giderken yolda kavga eden iki kişiden birinin tabancasından çıkan merminin ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bakırcılar Çarşısı'nda bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Gülşah İnci (23), sabah işe gitmek üzere Hisar Mahallesi'ndeki evinden çıktı.

Genç kadın, Pınarbaşı Mahallesi 3 Kurnalar Mevkisi'nde yürürken, yolun karşısında henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişinin kavga ettiğini gördü.

İnci, kavga edenlerin yanından geçmek isterken bu kişilerden birinin tabancasından çıkan kurşunla ayağından yaralandı.

Zanlılar olay yerinden kaçarken, Gülşah İnci, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Saruhanlı'da yıldırım isabet eden kişi öldü

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yıldırımın isabet ettiği kişi öldü. Alınan bilgiye göre, Saruhanlı'ya bağlı Taşdibi köyünde çiftçilik yapan evli ve 3 çocuk babası İsmail Güller, tütün tarlasında çalışırken yağmurdan korunmak için ailesiyle tarladaki bir ağacın altına geçti.

Bu sırada yıldırımın isabet ettiği Güller, ailesi tarafından Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastaneye geldiği sırada kalbi durduğu anlaşılan Güller, burada yapılan müdahaleyle yaşama döndürüldü. Manisa Devlet Hastanesine sevk edilen Güller, hastanede hayatını kaybetti.

 

Kayseri'de elektrik direğinden düşen işçi öldü

Kayseri'de elektrik direğinden düşen işçi hayatını kaybetti. Özel bir şirkette işçi olarak çalışan Mustafa Aydın (35), Talas ilçesi Gülistan Evleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bir apartmanın elektriğini bağlamak için 6 metrelik demir direğe tırmandı.

Çalışırken dengesini kaybederek düşen Mustafa Aydın, başını beton bahçe duvarına çarparak olay yerinde hayatını kaybetti. Aydın'ın cesedi, otopsi için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Sara hastası genç, sulama kanalında boğuldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sulama kanalına giren sara hastası genç boğuldu. Alınan bilgiye göre, Yalnızdut köyünde babası Metin Güntürk (41) ile kendilerine ait tarlada çalışan Zafer Güntürk (16), Aslantaş Sulama Birliğine ait kanala girdi.

Sara hastası olan Güntürk, boğuldu. Gencin cesedi, ailesi tarafından, kanala girdiği yerin yaklaşık 500 metre ilerisindeki Karabacak köyü yakınlarında bulundu.

Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Zafer Güntürk'ün cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Traktörün römorkundan düşen genç öldü

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde hareket halindeki traktörün römorkundan düşen genç yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Emin Özmen idaresindeki plakasız çift römorklu traktörün römork kısmında oturan oğlu Ramazan Özmen (15), traktörün ikinci kısmına takılı römorka geçmek isterken dengesini kaybederek düştü.

Ağır yaralanan Özmen, 112 Acil Servis sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Günyüzü Aile Sağlığı Merkezi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Uçurtma uğruna can verdi

Kayseri'de elektrik direğine takılı olarak duran uçurtmayı almak isteyen 14 yaşındaki çocuk, akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi'nde 14 yaşındaki Yasin Şeker, Boydak Aşevi'nin önündeki elektrik direğine daha önce takılmış olan bir uçurtmayı almak istedi.

Uçurtmayı almak için tırmandığı elektrik direğinde yüksek gerilim nedeniyle akıma kapılarak 6 metre yüksekten düşen Yasin Şeker, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yasin Şeker'in cesedi, otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Oğlunun ölüm haberini alarak olay yerine gelen anne Döne Şeker, ''Oğlum ortaokulu bu yıl bitirdi. Seneye liseye gidecekti. Başkasının uçurtmasını almak isterken elektrik akımına kapılmış. Direklere takılı olan uçurtmalar büyük tehlike'' diyerek gözyaşı döktü.

 

Malatya'da sulama göletine düşen yaşlı kişi boğuldu

Malatya'da sulama göletine düşen yaşlı kişi boğuldu. Alınan bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesi Savaklı köyünde yaşayan İ.A'nın (77) sulama göletine düştüğünü gören yurttaşlar jandarmaya haber verdi.

Jandarmanın incelemesi sonucu, İ.A'nın tarlasını sulamak için su alırken düştüğü gölette boğulduğu belirlendi.

 

Bodrum'da boğulma

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize düşen gözlüğü almak için dalış yapan genç boğuldu.
Alınan bilgiye göre Yalıkavak beldesi Tilkicik Mevkisi'ndeki olayda, teknede çalışan Adem Yerdelen (20), tekneden denize düşen bir deniz gözlüğünü bulmak için tüp takarak dalış yaptı.

Dalış yapan Yerdelen uzun bir süre su yüzüne çıkmayınca teknedeki bir arkadaşı, durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelerek dalış yapan bir dalgıç, Adem Yerdelen'i sudan çıkartarak tekneye taşıdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yerdelen'in öldüğü tespit edilirken, AKUT Bodrum ekibi de cesedi tekneden alarak karaya taşıdı.

Yerdelen'in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Çilingir Caddesi'nde, Hasan Ekici yönetimindeki 63 PY 336 plakalı otomobil, İsa Şakalar'ın kullandığı 46 EC 198 plakalı otomobille çarpıştı.

Hasan Ekici, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan İsa Şakalar, Elbistan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Elbistan Devlet Hastanesi'ndeki otopsi sonucu, Hasan Ekici'nin kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler