Aslanlar maça hazır

Devler Ligi ön eleme turunda S.Bükreş ile tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray hazırlıklarını tamamladı. Aykut, Barış, Meira, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln ve Nonda muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yayınlanma: 27.08.2008 - 09:52
Abone Ol google-news

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün saat 2045'de Ghencea Stadı Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, karşılaşmanın oynanacağı Ghencea Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir idman yaptı.

Antrenmana, Bükreş'e gelen tüm oyuncular katılırken, futbolcular, basına açık bölümde sadece koşu yapmakla yetindiler.

Antrenmanın sonraki bölümünde futbolcuların Steaua Bükreş maçının taktiği ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Teknik direktör Skibbe'nin, antrenmanın açık olan bölümünde bir hayli neşeli olması dikkat çekti.

Galatasaray'ın Steaua Bükreş maçına, Aykut, Barış, Meira, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln ve Nonda muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Galatasaray ile Steaua Bükreş arasında bugün yapılacak karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Trefoloni'nin yardımcılıklarını Cristiano Copelli ve Simone Pirondini yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Luca Banti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler