"Hayalimdeki takımda oynayacağım"

Fransa'nın önde gelen takımlarından Parin Saint Germain (PSG), anlaşma imzaladığı milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i, dün düzenlenen bir törenle basına tanıttı.

Yayınlanma: 03.07.2009 - 06:55
Abone Ol google-news

PSG Kulübü, kendi stadı Le Parc Des Princes'de düzenlediği törenle yeni transferleri Mevlüt Erdinç ve kaleci Coupe'yi basının karşısına çıkardı.

Erdinç, düzenlenen basın toplantısında, küçüklüğünden beri düşünü kurduğu PSG takımında oynayacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Socheaux takımından sonra PSG'de de başarılı bir sezon geçirmek istediğini belirten Erdinç, yeni takımında futbolunu geliştirmek istediğini vurguladı.

Erdinç, bir soruya karşılık, şu anda kendisi için en öncelikli konunun yeni sezona iyi hazırlanmış olarak girmek olduğunu kaydetti.

Takımın forvet hattında olan diğer oyuncularla tatlı bir rekabet içinde olacaklarını belirten Erdinç, ''Kimin oynayacağına teknik direktör karar verecek. Ben, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım'' dedi.

Daha sonra transferi ile ilgili soruları yanıtlayan genç futbolcu PSG'nin, Fransa'nın en önemli kulüplerinden birisi olduğunu bu takımda oynamanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtti.

Mevlüt Erdinç, ''Bir gün Türkiye'ye dönmeyi düşünüp düşünmediği ve hangi takımda oynayabileceği'' sorusunu ise ''Neden olmasın, tabii ki isterim. Küçüklüğümde Galatasaray'ı tutuyordum'' diye yanıtladı.

PSG Kulübü, kendi stadı Le Parc des Princes'de dün düzenlediği törenle yeni transferleri Mevlüt Erdinç'i basının karşısına çıkarmıştı.

Erdinç, önceki gün PSG ile 8 milyon Avro karşılığında 4 yıllığına sözleşme imzalamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler