Baykal'dan tebrik mesajı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralan Orgeneral Işık Koşaner ile Jandarma Genel Komutanlığı görevini devralan Orgeneral Avni Atila Işık'ı kutladı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda bugün saat 17.00 da yapılacak olan Genelkurmay Başkanlığı devir teslim törenine de katılacak.

Yayınlanma: 28.08.2008 - 09:38
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 30 Ağustos itibariyle Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na atanan Orgeneral Sebahattin Işık Koşaner’e tebrik mesajı gönderdi. Baykal ayrıca Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanlığı’ndan Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Orgeneral Avni Atila Işık’a da bir mesaj göndererek kutladı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralan Orgeneral Işık Koşaner, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Karargahındaki devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada,“Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkmak iç siyasetle ilgili değildir” diye konuşmuştu. Orgeneral Koşaner, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ulus-devlet, üniter devlet ve laik devletin korunmasında her zaman taraf olduğunu ve olmaya devam edeceğini de belirtmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler