CHP'li Tanyar'ın katili yakalandı

Bolu'da pazartesi günü sabaha karşı evinde kalbinden bıçaklanarak öldürülen CHP İl Genel Meclis üyesi Fahrettin Tanyar'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Mehmet Ç, Elazığ'da teslim oldu. Mehmet Ç.'nin cinayeti bir süredir birlikte olduğu Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar ile birlikte planlandığı iddia ediliyor.

Yayınlanma: 28.08.2008 - 09:36
Abone Ol google-news

Bolu'da pazartesi günü sabaha karşı evinde bıçaklanarak öldürülen CHP İl Genel Meclis üyesi Fahrettin Tanyar'ı (56) öldürdüğü iddiasıyla aranan Mehmet Ç, Elazığ'da teslim oldu. Mehmet Ç'nin cinayeti bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Fahrettin Tanyar'ın Karacasu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde memur olarak çalışan eşi Serap Tanyar (44) ile birlikte planladığı ileri sürülüyor.

Serap Tanyar da olayın ardından Bolu Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkemece 'cinayete iştirak' etmek suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İfadesinde, eşini öldürtme niyeti olmadığını ileri süren Serap Tanyar, Mehmet Ç.'nin kendisinden para sızdırmak için gece eve geldiğini, onunla tartışırken uyanan eşinin uyandığı, çıkan kavgada Ç.'nin koşup mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini öldürdüğünü söylemişti.

Cinayetin ardından polise verdiği ilk ifadesinde olay anında banyoda olduğunu ve çocuklarının bağırması üzerine çıktığında kaçan 2- 3 kişi gördüğünü söyleyen Serap Tanyar'ın çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis ekipleri soruşturmayı derinleştirmişti.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Serap Tanyar, gece eşi ve çocukları uyuduktan sonra ise eve gelen Mehmet Ç.'yi içeriye aldı. Bu sırada uyanan Fahrettin Tanyar, Mehmet Ç. ile boğuşmaya başladı. Mehmet Ç., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Tanyar'ı kalbinden bıçakladı. Olaya hırsızlık izlenimi vermek için de yatak odasındaki dolapta bulunan 2 av tüfeğini alarak kaçtı.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler