Ölüm bile onları ayıramadı

Simav'da yaşlı çift, 60 yıllık evliliğin ardından 5 dakika arayla öldü. Çiftin birbirine çok bağlı olduğunu belirten yakınları, ölümün de onları ayıramadığını söyledi.

Yayınlanma: 06.07.2009 - 15:44
Abone Ol google-news

Kütahya'nın Simav ilçesinde 60 yıllık evli çift, 5 dakika arayla öldü. 60 yıldır evli olan çiftten Bağ-Kur'dan emekli Ali Uyanık (83), kırılan kiremitleri değiştirmek için Karşıyaka Mahallesi Tekke Çıkmazı'ndaki evinin bitişiğinde bulunan tek katlı samanlığın çatısına çıktı. Bastonuyla çıktığı çatıda kiremitleri değiştirirken dengesini kaybederek düşen Uyanık, komşuları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Çatıya çıkan eşini izlerken onun düştüğünü görerek kalp krizi geçiren Fatma Uyanık (83) ise başka bir sağlık ekibince ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından hastane morgundan alınan üç çocuk sahibi Ali ve Fatma Uyanık'ın cenazeleri, Halil Ağa Camisinde kılınan namazın ardından ilçe merkezindeki Harmancık Mezarlığında yan yana toprağa verildi. Çiftin birbirine çok bağlı olduğunu belirten yakınları, ölümün de onları ayıramadığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler