Kenan Evren hastanede

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in Bodrum'da özel bir hastanede rutin sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, rutin sağlık kontrolü için yakınlarıyla birlikte özel bir hastaneye geldi. Hastane yetkilileri, Evren'in sağlık kontrolü için geldiği hastaneden bir süre sonra ayrılacağını bildirdi.

Yayınlanma: 07.07.2009 - 16:54
Abone Ol google-news

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, kaburga ağrısı şikayeti ile geldiği hastanede sağlık kontrolünden geçti. Özel Bodrum Hastanesi'nde kontrolden geçen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, yaptığı açıklamada, ''Kaburga kemiğimi incittim diye şüphelendim. Ağrıyordu, baktım bir şey yokmuş'' dedi. Evren, yaptığı açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı.

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ragım Çam ise Evren'in sağlık durumu hakkında şunları söyledi: ''Sayın Evren, göğüs duvarında ağrı hissetmiş. Daha önce geçirmiş olduğu kaburga kırıkları nedeniyle endişelenmiş. Muayenesinde ve yaptığımız radyolojik incelemelerde yeni bir kırık yada başka önemli herhangi bir şey bulmadık ve kendisini uğurladık. Rutin kontrol içinde hastaneye gelecekti. Bizim bulduğunuz bir hastalık ve kırık yok. Kendisine istirahat ve yürüyüş yapması yönünde önerilerde bulunduk.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler