Paksüt ifade verdi

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, "Ergenekon Soruşturması" kapsamında talimatla ifadesinin alınmasının ardından, "Yargıya intikal etmiş bir konu. Konuşamayacağım"dedi. ''Şüpheli'' sıfatıyla ifadesi alınan Paksüt'e, Turan Çömez ile görüşmelerinin yanı sıra, başka bir takım kişilerle yaptığı görüşmelerin de sorulduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 29.08.2008 - 06:48
Abone Ol google-news

 Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, ''Ergenekon Soruşturması'' kapsamında talimatla ifadesinin alınmasının ardından, ''Yargıya intikal etmiş bir konu. Bu konuda konuşamayacağım'' dedi.
Ferda Paksüt, terör ve organize suçlara bakmakla görevli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili'ye ifade vermek üzere, öğleden sonra eşi Osman Paksüt ve avukatı Bülent Acar ile yeniden Ankara Adalet Sarayı'na geldi.
Cumhuriyet Savcısı Bilgili'ye 5 buçuk saat ifade veren Ferda Paksüt, adliyeden ayrılışı sırasında, basın mensuplarının soruları üzerine, ''Arkadaşlar sizleri üzmek istemiyorum. Yargıya intikal etmiş bir konu. Bu konuda konuşamayacağım. Avukatım da konuşma yasağı koydu. Eğer bununla ilgili öğrenmek istediğiniz bir şeyler varsa avukatım sayın Bülent Acar'a müracaat edebilirsiniz. Kendisi sizi bilgilendirir'' şeklinde konuştu.
Paksüt, ''Yoruldunuz mu? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?'' sorusunu ''Dimdik ayaktayım, çok şükür. Yani çok şükür, çok şükür... Görüyorsunuz yani gayet sağlıklıyım. Görevimi yerine getirdim. Adalete yardım ettim'' diye yanıtladı.
Paksüt, daha sonra eşi Osman Paksüt ve avukatı Bülent Acar ile bir taksiye binerek, adliyeden ayrıldı.
''Şüpheli''
sıfatıyla ifadesi alınan Ferda Paksüt'e, Turan Çömez ile görüşmelerinin yanı sıra, başka bir takım kişilerle yaptığı görüşmelerin de sorulduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler