Instagram Takipçi Satın Alma

Bildiğiniz gibi instagram hayatımıza girdiğinden bu yana her anımızı instagram’da geçiriyoruz.

Yayınlanma: 26.04.2017 - 17:59
Abone Ol google-news

Kişisel kullanımın yanında artık paylaşımlar ticari boyutlara ulaştı, bir çok firma ürünlerini instagram üzerinden paylaşarak satışını yapıyor ve bu işlemin satışlarını 3-4 kat gibi devasa rakamlarda arttırdığı biliniyor.
Bunun yanında ünlülerinde kendi aralarında bir takipçi rekabeti var takipçisi yüksek çoğu hesap instagram takipçi satın alarak bu işlemi sağlıyorlar, hatta bu şekilde ünlü olan kişilerinde mevcut olduğunu görüyoruz sizlerden çok bu konuyla alakalı mesajlar alıyoruz bunun için siz değer okurlarımıza detaylı bir araştırma yaptık.

Gönderim Nasıl Sağlanıyor ?
Bu işlemleri sağlayan bir firmayı ofisinde ziyaret ederek detaylı bir röportaj oluşturduk;
Öncelikle piyasada bulunmakta olan bu işlemleri yapan sitelerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.
Risk Faktörleri

-Çoğu site ücretleri alıyor ve gönderimleri sağlayamıyor bu durumda bir çok vatandaş mağdur duruma düşüyor bundan dolayı güvenilir siteleri seçim aşamasında çok detaycı olmalısınız.
-Örneğin türk takipçi satın aldığınızda türk yerine yabancı gönderimler yapılması bundan dolayı müşterinin itiraz etme durumu ortadan kalkıyor yani niteklikli şekilde dolandırılmış oluyorsunuz.
-Ucuz takipçi adı altında satılan ve gönderim sağlayan sitelerse tamamen güvensiz şekilde gönderim sağladıkları için, instagram hesabınıza soruşturma açabiliyor.
Bu risklerden dolayı satın alım yapacağınız siteyi seçmeniz çok önemli bir konudur.

Satın Almanın Faydaları Nelerdir ?
Instagram takipçi satın alma ,işlemi kişisel hesaplar için çevresine karşı pozitif bir görüntü oluşturmakta bundan dolayı bir çok kullanıcı bu işlemi yapabilmektedir.
Ticari hesaplar içinse görüntü yüksek olduğunda daha çok müşteri geleceğini düşündükleri için alımlar yapılıyor faydası da yüksek oranda görülüyor.
Tabii ki de sadece takipçiyle olay bitmiyor buna paralel olarak ta beğeni sayılarınızda yükselmesi gerekiyor, satın aldığınız kişilerin tamamının beğeneceği hayal olabiliyor örneğin bin kişinin bin tanesinin de beğeni yapması mümkün olmuyor. Bundan dolayı da beğeni hizmetlerinden de faydalanılıyor.

Takipçi Sayısı Gelir Kapısı!
Artık sosyal medyanın gündelik hayata etkisi o kadar yansıdı ki işe alımlarda bile işverenler instagram hesaplarından kişinin kimliğini paylaşımlarını kontrol eder hale geldi.
Aynı zamanda örneğin yüksek takipçisi olan bir hesap estetik işlemlerde, diş bakımlarında, herhangi bir cafe’de herhangi bir ücret ödemeden çıkabiliyor üzerine para alıyor peki bu nasıl oluyor ?
İş yeri sahipleri yüksek takipçisi olan bireylere yer bildirimi karşılığında ücret almıyor çünkü örneğin kişinin 20.000 takipçisi varsa 20.000 kişiye direk viral reklam yapmış oluyor.
Bunlardan dolayı her instagram kullanıcı takipçi almayı gözden geçiriyor, çünkü geri dönüşleri hem gündelik hayatta hem sosyal hayatta oluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler