"5 sene için söz veriyorum"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Siyah-Beyazlı taraftarlara üst üste 5 yıl şampiyonluk sözü verdi.

Yayınlanma: 14.07.2009 - 20:20
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Siyah-Beyazlı taraftar grubu Çarşı'nın, Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasında, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, ''Çifte kupayı ben ve yönetim kazanmadık. Sizlerin desteğiyle futbolcular kazandı. Yönetim olarak sizlerden aldığımız destekle bundan sonra da şampiyonluklar getireceğimize inanıyorum. 3 sene için söz vermiyorum, 5 sene için söz veriyorum. Biz farklıyız, farklı olduğumuz için de o tartışmaya katılmadık, çünkü biz şampiyonuz'' dedi. Daha önce, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı bir konuşmada üst üste 3 yıl şampiyonluk sözü vermişti.

 

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaarı

2008-2009 sezonunu Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Beşiktaş'ta kutlamalar devam ediyor.

Siyah-beyazlı camia, taraftar grubu Çarşı'nın, Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği kutlama gecesinde bir araya geldi. Geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcular, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile Siyah-Beyazlı camiadan çok sayıda davetli katıldı. Kutlamaya katılan yaklaşık 3 bin Siyah-Beyazlı taraftar, yaptıkları tezahürat ve söyledikleri marşlarla coştu. Konserlerle renklenen gecede, havai fişek gösterisi de yapıldı.

Bu arada, taraftarlar, geçen yıl hayatını kaybeden Beşiktaşlı spor yazarı Kazım Kanat, şarkıcı Barış Akarsu ile ''Optik Başkan'' lakaplı taraftar Mehmet Işıklar'ı da andı.

 

Şarkıcıya ''Fenerbahçeli'' tepkisi

Bu arada, siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli olduğunu iddia ettikleri şarkıcı Şebnem Bal'a tepki gösterdi. Şarkı söyleyen Şebnem Bal'a, ''Fenerbahçeli istemiyoruz'' diyen ve podyumdan inmesini isteyen taraftarlar, Fenerbahçeli olmadığını ifade etmesine karşın şarkıcıya yabancı madde attılar ve podyuma çıkmak istediler. Bunun üzerine Bal, şarkısını tamamlayamadan sahneden indi.

 

Taraftarlardan Quaresma isteği

Öte yandan, Beşiktaşlı taraftarlar, yönetimden, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesini istedi. Başkan Yıldırım Demirören'in konuşma yaptığı sırada, taraftarlar uzun süre ''Ricardo Quaresma oley'' diye tezahüratta bulunarak, isteklerini dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler