Galatasaray Kazakistan'da

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray'ı yaklaşık 100 kişilik Türk ve Kazak taraftar grubu karşıladı.

Yayınlanma: 15.07.2009 - 11:33
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray, bu ülkeye geldi. İstanbul'dan özel uçakla Kostanay kentine ulaşan sarı-kırmızılı takımı, yaklaşık 100 kişilik Türk ve Kazak taraftar grubu karşıladı.

Ellerinde Kazakistan ve Türkiye bayraklarıyla Galatasaray takımını karşılayan taraftarlar, futbolculara çiçekler verirken, fotoğraf çektirmek için de adeta birbirleriyle yarıştılar.
Taraftarlar, özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'a büyük ilgi gösterirlerken, kafilede bulunan kulüp başkanı Adnan Polat ve yöneticiler Murat Yalçındağ ile Mümtaz Tahincioğlu da taraftarların ilgisinden paylarını aldılar.
 

Tek yabancı Baros

FC Tobol maçı için Kostanay kentine gelen Galatasaray kafilesinde tek yabancı futbolcu Baros oldu. Kostanay'a 21 kişilik bir kadroyla gelen teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadrosunda, yeni transfer olan Keita'nın yanı sıra Kewell, Franco, Nonda, Linderoth, Hakan Balta, Serkan Çalık ve Mehmet Topal yer almadı. Kadroda, Emre Çolak, Serdar, Alpaslan ve Erhan gibi genç isimler ise kendilerine yer buldu. Bu arada Galatasaray kafilesinin, Kostanay'a tüm yiyecekleri ve aşçısıyla gelmesi dikkat çekti.

Olası 11

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Galatasaray'ın yarın FC Tobol ile yapacağı karşılaşmaya; Orkun, Uğur, Servet, Gökhan, Alpaslan, Mustafa, Arda, Emre Çolak, Barış, Yaser ve Baros 11'i ile başlaması bekleniyor. Tcentralny Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti'nden Libor Kovarik yönetecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler