Erçetin, büyüleyici sesiyle Harbiye'de

Yıllardır müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği Most Açıkhava Konserleri bu sene de birbirinden başarılı isimleri dinleyicilerle buluşturuyor. Bu yıl 20.si düzenlenen konserlerin açılışını 16 Temmuz günü eşsiz sesiyle büyüleyen Candan Erçetin yapıyor.

Yayınlanma: 15.07.2009 - 14:19
Abone Ol google-news

Yıllardır müzikseverlere keyifli anlar yaşatan Most Açıkhava Konserleri, bu sene de müziğin başarılı isimlerini dinleyicilerle buluşturuyor. 16 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak olan konserler dizisi 17 Ağustos 2009’da sona erecek.

Bu sene 20.si düzenlenen Most Açıkhava Konserleri, açılışını 16 Temmuz‘da Candan Erçetin ile yapıyor. Sanatçı, konserinde kendi albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra hayatında önemli etkiler bırakmış olan yerli ve yabancı şarkılara da yer verecek.

Güçlü sesi ve sahnedeki zarif duruşuyla Candan Erçetin 16, 17 ve 18 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşuyor. Erçetin, geniş repertuarı ve sahne performansı ile birlikte, büyüleyici bir atmosferde hayranlarının karşısına çıkacak.

Konseri, biletleri Biletix ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu gişelerinden temin edilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler