İzmir patlamasında 1 şehit

Konak ilçesinde 21 Ağustos sabahı park halindeki otomobile yerleştirilen bomba polisleri taşıyan midibüs ile orduevine ait otomobilin geçtiği sırada patlatılmıştı. Olayda 3'ü asker, 7'si polis 16 kişi yaralanmıştı. Yaralanan askerlerden Hüseyin Arısoy, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 29.08.2008 - 14:00
Abone Ol google-news

TBMM Başkanı Köksal Toptan, İzmir'deki patlamada yaralanan Er Hüseyin Arısoy'un hayatını kaybetmesi dolayısıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir başsağlığı mesajı gönderdi.
TBMM Başkanı Toptan, mesajında şunları kaydetti:
''İzmir'in Konak ilçesi Yağhaneler semtinde geçen hafta meydana gelen patlamada yaralanan Er Hüseyin Arısoy'un tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve şahsınızda tüm Silahlı Kuvvetler mensuplarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.''

İzmir'in Konak ilçesinde geçen hafta park halindeki otomobile yerleştirilen patlayıcının polisleri taşıyan midibüs ile orduevine ait otomobilin Yeşillik Caddesi'nden geçtiği sırada patlatılması sonucu, 3'ü asker, 7'si polis, toplam 16 kişi yaralanmıştı.
Olayla ilgili İzmir'de gözaltına alınan 8 kişi, İstanbul'da gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler