Van'da patlama

Van'da 10 kişilik ailenin yaşadığı evde piknik tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evin bütün bölümlerine yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Yayınlanma: 29.08.2008 - 14:08
Abone Ol google-news

Van'da 10 kişilik ailenin yaşadığı evde piknik tüpünün patlaması üzerine çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Ev sahibi Kamil Öztunç, yangın sırasında eşi ve bir çocuğunun evde bulunduğunu, diğer 7 çocuğunun dışarıda oynadığını belirterek, eşinin ve çocuğunun yangından yara almadan kurtulmasını mucize olarak gördüğünü söyledi.

Yangında, evinin, eşyalarının yandığını anlatan Öztunç, inşaat işçisi olduğunu, zor şartlarda bu evi yaptığını kaydetti.
Kazandığı para ile ailesinin sadece günlük ihtiyaçlarını karşılayabildiğini belirten Öztunç, ''Şimdi evim de yok, eşyalarım da yok. Hiç bir şeyim kalmadı. Devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyorum'' dedi.

Anne Şefika Öztunç ise; yangında son anda kurtulduğunu anlatarak, şunları söyledi:
''Mutfakta ocağın üzerine bıraktığım yemek taştı. Tüp alev aldı. Bende piknik tüpünü bez parçasına sararak mutfaktan çıkardım. Bu sırada, odada bulunan kızım aklıma geldi ve tüpü salona bıraktım. Kızımı alarak dışarı çıktım. Dışarı çıkmamdan kısa süre sonra tüp patladı. Canımızı son anda kurtarabildik.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler