Lucescu korkuttu

Ukrayna Birinci Futbol Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu kalp krizi geçirdi.

Yayınlanma: 16.07.2009 - 11:09
Abone Ol google-news

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın da çalıştırıcılığını yapan Mircea Lucescu'nun, sabaha karşı kalp krizi geçirdiği ve ameliyat edildiği bildirildi. Takımı Shakhtar Donetsk ile Avusturya'da kampta bulunan 64 yaşındaki teknik adamın, son zamanlarda kalbinden şikayeti olduğu, ancak doktora gitmediği belirtildi.

Rumen teknik direktörün ameliyatının başarılı geçtiği kaydedildi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ta da görev yapan ve Turkcell Süper Lig'de her iki ekiple de şampiyonluk yaşayan Lucescu için Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu'nun kalp krizi geçirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ameliyatı başarılı geçen ve sağlık durumu iyiye giden Mircea Lucescu'ya acil şifalar dileriz'' denilirken, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde ''Geçmiş Olsun Mircea Lusescu'' başlığıyla yer alan mesajda, ''Eski teknik direktörlerimizden Mircea Lucescu'nun bugün kalp krizi geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ameliyatı başarılı geçen Lucescu'ya acil şifalar dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması ise şöyle:

''Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun, takımının yeni sezon hazırlıkları kapsamında gittiği Avusturya'da kalp krizi geçirdiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizde de görev alan ve son olarak stadımızda oynanan UEFA Kupası finalinde Shakhtar Donetsk'in başında kupayı kaldıran Mircea Lucescu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler