Sarımsak festivali

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 22.'si düzenlenen Kültür ve Sarımsak Festivali etkinliklerinin ikinci gününde minik serçe Sezen Aksu sahne aldı. Yaklaşık 30 bin kişiye seslenen ünlü sanatçıya Taşköprü'nün dünyaca ünlü sarımsağı hediye edildi.

Yayınlanma: 30.08.2008 - 08:52
Abone Ol google-news

Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali ve Ulu Önder Atatürk'ün Taşköprü'ye gelişinin 83. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Sezen Aksu Taşköprü Festival Meydanı'nda sevenleriyle buluştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, birbirinden güzel parçalarının yanı sıra esprileriyle de izleyenleri güldürdü.
Bu gecenin, anne ve babasının da evlenme yıl dönümü olması dolayısıyla kendisi içinde özel bir gün olduğunu belirten Aksu, erkeklere seslenerek, ''Küpe ve sürme şeklindeki aksesuarlar erkeklere de daha çok yakışıyor. Vicdanınız rahat, içiniz temizse korkmadan süslenin'' dedi.

Minik Serçe'nin dansçılarının da gösteriler sunduğu programda Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı ve Belediye Başkanı Mustafa Günay, ünlü sanatçıya plaket ve Taşköprü'nün dünyaca ünlü sarımsağını hediye etti.
Yaklaşık 30 bin kişinin dinlediği Sezen Aksu için Samsun, Sinop, Karabük başta olmak üzere şehir dışından da çok sayıda hayranı Taşköprü'ye geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler