Festivalde maytap patlaması

Geleneksel 14. Turhal Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçe stadyumunda düzenlenen konser öncesinde, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'in konuşma yaptığı sırada ateşlenen maytaplardan biri protokole sıçradı. Olayda, aralarında AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in de bulunduğu 13 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 30.08.2008 - 10:37
Abone Ol google-news

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen Geleneksel 14. Turhal Kültür ve Sanat Festivali sırasında ateşlenen ve ''Volkan'' olarak isimlendirilen maytap yerinden çıkarak protokol bölümüne sıçradı. Aralarında AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in de bulunduğu 13 kişi yaralandı.
Bazı yöresel sanatçıların sahne aldığı programda gerçekleştirilecek konser öncesinde Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen konuşma yapmak üzere sahneye çıktı.
Gözen, kürsüye çıktığı anda ateşlenen maytaplardan biri yerinden çıkarak protokolün bulunduğu bölüme sıçradı.

AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, güvenlik görevlileri, bir basın mensubu ve çocukların da aralarında bulunduğu bazı kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla ve güvenlik güçlerinin araçlarıyla hastanelere kaldırıldı.
Yüzünün sağ tarafından yaralandığı belirtilen Yüksel, kulağında doku kaybı nedeniyle ameliyata alınırken, bir çocuğun da ameliyata alındığını bildirdi.

AKP Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ise olayın teknik bir hatadan kaynaklandığını belirterek, "Orada eğlenceye renk getirmek amacıyla arkadaşlar bir şeylerin organizasyonunu yapmışlar. Fakat, maalesef patlama oldu" dedi.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler