Sezen Aksu Bodrum'u salladı

Pop müziğinin minik serçe lakaplı sanatçısı Sezen Aksu Bodrum'da verdiği konserde izleyenleri büyüledi.

Yayınlanma: 19.07.2009 - 06:02
Abone Ol google-news

Pop müzik sanatçısı Sezen Aksu, Bodrum'da konser verdi. ''Yıldızlı Turkcell Geceleri'' adıyla Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen konserde Aksu, yeni ve eski şarkılarını seslendirdi.

Sezen Aksu'nun şarkılarına eşlik eden izleyiciler, sanatçıyı uzun süre alkışladı. Konseri, Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, şarkıcı Seda Sayan ve turistler de izledi. Bazı turistlerin Aksu'nun şarkılarına eşlik ettiği gözlendi.


Sezen Aksu ve arkadaşları

Sezen Aksu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda müzisyen dostlarıyla birlikte oluşturduğu yeni ve özel bir programla 21, 22, 24 ve 25 Temmuz tarihlerinde dinleyicileriyle buluşacak. Sezen Aksu ve Arkadaşları adını taşıyan konser dizisi, bilinen Sezen Aksu şarkılarının yanı sıra Rumca ve Türkçe İzmir şarkıları, Türk sanat müziği klasikleri, halk deyişleri ve türkülerden oluşan bir repertuvara sahip. Konserlerde, Sezen Aksu 34 yıllık müzik yaşamı boyunca beraber çalıştığı, ortak projelere imza attığı müzisyen dostları Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ve yeni nesil müzisyen arkadaşları ile aynı sahneyi paylaşacak, sanatçının bu müzisyenlerle birlikte yaptığı eserlerden örnekler de yer alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler